کرونا شهرداری آبیک را تعطیل کرد

با ابتلای یکی از کارکنان شهرداری آبیک به کرونا، شهرداری تعطیل شد.

دکتر چیت سازان رییس شبکه بهداشت آبیک، پس از مثبت اعلام شدن کرونای یکی از کارکنان شهرداری، از آزمایش PCR از همه کارکنان خبر داد و گفت: ۶۸ نفر از کارکنان شهرداری آزمایش کرونا دادند که جواب این آزمایش ها شنبه اعلام خواهد شد.

وی یادآور شد: ابتلاء یک مورد خاص در یک اداره تائید نمی شود اما با توجه به مستندات و شواهد موجود، ویروس کرونا انگلیسی به صورت گسترده در سطح شهرستان و کشور منتشر شده است.

لازم به ذکر است که کلیه اماکن عمومی و خصوصی، دفاتر کار، ادارات، منازل، فروشگاه ها، تعمیرگاهها، آموزشگاهها، تمامی معابر و سطوح آلوده بوده و لازم است که همه افراد موارد ذکر شده بهداشتی در خصوص پروتکل های پیشگیری از انتشار ویروس کرونا را با حداکثر دقت رعایت نمایند.

کرونا شهرداری آبیک را تعطیل کرد

این موضوع به صورت ویژه در دست بررسی است و به محض دریافت اخبار دقیق تر از طریق پایگاه خبری آبیک شهر من اطلاع رسانی خواهد شد.

خواهشمند است حتما و حتما موضوع فوق را جدی تلقی کرده و به سایر عزیزان هم منعکس نمائید تا کمتر در معرض تهدید این ویروس باشیم.

به امید ریشه کنی هر چه زودتر ویروس منحوس کرونا

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *